Det här är jag

Mitt namn är Lina. Jag är född och uppvuxen på en gård i Fåglum och flyttade hemifrån vid 17 års ålder. Sedan 2001 bor jag i Göteborg. Gifte mig med Martin i augusti 2005 och letar nu efter hus i Lerumstrakten. Vårt första barn föddes i september 2007 och hon heter Emmy. Vårt andra barn heter Vilma föddes i april 2010. Båda barnen har en egen sida där ni kan läsa mer om dem.

Jag är sjuksköterska och har jobbat några år på Sahlgrenska sjukhuset. Först på Hjärtrehabilitering och sedan på Reumatologen. Efter att jag var hemma med Emmy jobbar jag natt på Reumatolgen. Alldeles perfekt sätt att jobba när man har små barn. Nu är jag hemma o är föräldraledig med Vilma. När jag ska börja jobba igen har jag inte riktigt bestämt.

På fritiden tycker jag om att pyssla med allt möjligt. Bakar, scrappar, virkar, stickar, syr och grejar. Har en blogg där jag lägger in kort o förklaringara på det jag gjort. Titta gärna in!

Lina släktforskar

v7 2008 satt vi i två dagar mamma och jag. Vi fick då in en massa släktingar i programmet. Informationen har vi mestadels fått av släktingar o vänner.  Har Du någon information som Du tycker att vi saknar eller som är felaktig?? Maila gärna på lina.s.olsson(at)gmail.com

Våren 2010 har jag suttit en del framför SVAR.se o sökt släktingar i Öckerösläkten. Mamma o jag var hos pappas kusin på Öckerö o fick en massa information som jag sedan kunnat söka i från. 

Där vi inte haft något fastställt efternamn har jag använt principen att använda pappas förnamn på personer födda före 1900 o efter det har jag använt faderns namn. Detta för att slippa ha personer utan efternamn i programmet, vilket försvårar sökning.

Min Släkt

filen är uppdaterad 6 juni 2010.